Editing Ad in classifieds bug - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
156zoo
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Editing Ad in classifieds bug

i got a script saying "Script not called correctly."

when i was trying to update my ad in the new classifieds section

cheers dann
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Quote:
Originally Posted by 156zoo View Post
i got a script saying "Script not called correctly."

when i was trying to update my ad in the new classifieds section

cheers dann
I am looking into this now, please take a screen dump of the problem where possible and if you can

Just makes things so much easier to fix.

Ian
alfaowner is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome