Whats goin on 'ere then? - Non bug - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 7 Old 17-08-09 Thread Starter
Status: hello again
AO Gold Member
 
SnowAngel x's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: United Kingdom
County: Suffolk
Posts: 11,203

Member car:

Mazda 6 zugara

Whats goin on 'ere then? - Non bug

This pops up above the navigation bar intermittently and on pages i've already read previously with no problems.

(or is it just me?)






Warning: include_once(/usr/home/alfaow/public_html/Forum/includes/config_vbseo.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/alfaow/public_html/Forum/includes/functions_vbseo_pre.php on line 27

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/usr/home/alfaow/public_html/Forum/includes/config_vbseo.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /usr/home/alfaow/public_html/Forum/includes/functions_vbseo_pre.php on line 27

Warning: include_once(/usr/home/alfaow/public_html/Forum/includes/VBSEO_VB_CONFIG) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/alfaow/public_html/Forum/vbseo.php on line 17

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/usr/home/alfaow/public_html/Forum/includes/VBSEO_VB_CONFIG' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /usr/home/alfaow/public_html/Forum/vbseo.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/alfaow/public_html/Forum/vbseo.php on line 659

Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in [path]/includes/functions_vbseo_seo.php on line 63

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/functions_vbseo_seo.php on line 64
SnowAngel x is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Tentatively treading
AO Platinum Member
 
Hamster's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Gloucestershire
Posts: 15,686
That appeared a couple of times when I clicked 'New Posts' > 'Last 24 hours' on the redirecting page....
Hamster is offline  
Status: Just when you thought it was safe mwahaha ;)
AO Gold Member
 
Alfa-Red's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 6,811
yep for me too
Alfa-Red is offline  
Smallville
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Same here as well, very odd
 
Status: Daddy bear
Global Mod Team
 
bazza's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Congleton - The centre of
Posts: 44,415

Member car:

AMG C63 estate

It means we're banning you all, but the paperwork is taking a while to go through

Seriously - I haven't a clue, but this might act as a bump so Ian is more likely to see the thread.
bazza is offline  
(Post Link) post #6 of 7 Old 18-08-09 Thread Starter
Status: hello again
AO Gold Member
 
SnowAngel x's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: United Kingdom
County: Suffolk
Posts: 11,203

Member car:

Mazda 6 zugara

Still popping up....
SnowAngel x is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

This was us amending some settings live rather than closing down the board, its not a fault, just us amending settings to liven up new features in blogs.
alfaowner is offline  
Closed Thread

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome