Search Times?? - Resolved - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 4 Old 03-08-09 Thread Starter
Status: 660Nm of torqueystuff!
AO Platinum Member
 
Hunter's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: British Indian Ocean Terr
County: -
Posts: 15,174
Hmmm Search Times?? - Resolved

I have the premio package but keep getting:-

"This forum requires that you wait 25 seconds between searches. Please try again in xx seconds."


I'm confused because premio should be:-

"Full Access to AO Search Engine
[SIZE=1]No more waiting 30 seconds between searches, search whenever you want to!!"



[/SIZE]
Hunter is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
I've noticed this also in the last few days you are right there was no minimum time between searches for Premios until recently
David P is offline  
(Post Link) post #3 of 4 Old 04-08-09 Thread Starter
Status: 660Nm of torqueystuff!
AO Platinum Member
 
Hunter's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: British Indian Ocean Terr
County: -
Posts: 15,174
Surely then, if this is the case, the 'premio membership' shouldn't have such a frustrating time lag

Can one of the mods clarify please.

Or do I need to raise a 'ticket' thingy?
Hunter is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

This has been fixed, thanks for reporting!
alfaowner is offline  
Closed Thread

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome