staff loosing colour - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 14 Old 05-06-09 Thread Starter
Status: Meh.
AO Platinum Member
 
NineOneSix's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Garage

Member car:

GTV V6 3.0

staff loosing colour

on certain parts of the forum, it seems staff members are grey instead of red or green, I have a couple screen shots at home, will upload later
NineOneSix is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Thank you Brad, the screen shot and url would be great.
alfaowner is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
On a similar note the Staff sigs need adjusting ( wrong background colour when viewed on AO Modern )
David P is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

Quote:
Originally Posted by David P View Post
On a similar note the Staff sigs need adjusting ( wrong background colour when viewed on AO Modern )
...and yours needs adjusting to suit AO Grey (and AO Classic when it is released).
bobda is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Quote:
Originally Posted by bobda View Post
...and yours needs adjusting to suit AO Grey (and AO Classic when it is released).

I know I'm just trying to convince everyone to switch to AO Modern
David P is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Unable to replicate this reported error so far? Awaiting images from EA.
alfaowner is offline  
(Post Link) post #7 of 14 Old 06-06-09 Thread Starter
Status: Meh.
AO Platinum Member
 
NineOneSix's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Garage

Member car:

GTV V6 3.0

NineOneSix is offline  
(Post Link) post #8 of 14 Old 06-06-09 Thread Starter
Status: Meh.
AO Platinum Member
 
NineOneSix's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Garage

Member car:

GTV V6 3.0

this was a new event thread that I stumbled on
NineOneSix is offline  
(Post Link) post #9 of 14 Old 06-06-09 Thread Starter
Status: Meh.
AO Platinum Member
 
NineOneSix's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Garage

Member car:

GTV V6 3.0

have seen it with a few others, PS this is in firefox 3.0.10
NineOneSix is offline  
(Post Link) post #10 of 14 Old 06-06-09 Thread Starter
Status: Meh.
AO Platinum Member
 
NineOneSix's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Garage

Member car:

GTV V6 3.0

NineOneSix is offline  
(Post Link) post #11 of 14 Old 06-06-09 Thread Starter
Status: Meh.
AO Platinum Member
 
NineOneSix's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Garage

Member car:

GTV V6 3.0



it looks like its only effects who starts an event thread.

PS images show how big my screen is
NineOneSix is offline  
(Post Link) post #12 of 14 Old 06-06-09 Thread Starter
Status: Meh.
AO Platinum Member
 
NineOneSix's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Garage

Member car:

GTV V6 3.0

this is in IE7 so its not just a FF problem, I kept it original size aswell as you can see in the bottom left its finding a script error

http://i246.photobucket.com/albums/g.../bug4IE7-1.jpg
NineOneSix is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

RSVP and calendar section is being repaired currently, so this is not 100%, thanks for taking the time to take screen shots for us, we will update when fixed.
alfaowner is offline  
(Post Link) post #14 of 14 Old 06-06-09 Thread Starter
Status: Meh.
AO Platinum Member
 
NineOneSix's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Garage

Member car:

GTV V6 3.0

no probs
NineOneSix is offline  
Closed Thread

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome