Skins - Resolved - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 6 Old 01-06-09 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
Ralf S.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: The land that Time forgot
Posts: 13,058
Skins - Resolved

My Skin has gone all plae and grey.. (I think it's the oldie stylee jobbie from 2002). I can't seem to find how to set it Back to Black.

Ralf S.
Ralf S. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Daddy bear
Global Mod Team
 
bazza's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Congleton - The centre of
Posts: 44,415

Member car:

AMG C63 estate

Click profile up at the top, then edit options. It's in there somewhere.

Although actually, it might only be up there on the skin you haven't got. I'm sure I remember clicking 'quick links' then edit options to change it yesterday.
Why would different skins put links in different places?
bazza is offline  
Status: 660Nm of torqueystuff!
AO Platinum Member
 
Hunter's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: British Indian Ocean Terr
County: -
Posts: 15,174
Profile - edit options - AO modern (the black skin)
Hunter is offline  
(Post Link) post #4 of 6 Old 01-06-09 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
Ralf S.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: The land that Time forgot
Posts: 13,058
Ah.. that's better!

I could swear I looked all the way through the Profile options... (am I going a bit Dot Cotton? ) but it's sorted now, thanks.



Ralf S.
Ralf S. is offline  
Status: Waiting for Stelvio QV
AO Platinum Member
 
OperationAlfa's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 23,452
I was also set back to standard...
OperationAlfa is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Its was a new site, therefore you had to select your styles!

CLOSED
alfaowner is offline  
Closed Thread

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome