2012 Mito Blue&Me menu button not working - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Republic of Ireland All events and potential meets in Ireland

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 3 Old 31-08-12 Thread Starter
Status: Contemplating !!
AO Member
 
cagiva85's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Ireland
County: -
Posts: 89
2012 Mito Blue&Me menu button not working

Hi everyone,

Could someone please let me know if they are having the same issues as i am with this stupid Blue&Me.
When pressing the menu button NOTHING appears on the dash, when before it worked for a day when i picked the car up. Ive had the unit replaced with no avail, ive disconnected the negative on the battery and still not working. I've recently bought the TomTom Blue&Me2 and cannot access the menu options to use the satnav properly with the Blue&Me set up within the car. Ive got in contact with Alfa Romeo customer service and awaiting reply, but my dealership has told me today that there is a software update coming out next week from 6th-7th September from ALFA ROMEO to rectify this issue, i dont think this is the update from Blue&Me (v6.0), well i hope not as i have that installed already...

If anyone else is having the same issue on there Alfa's and Fiats, please let me know and if there is any Alfa Technicians out there maybe you could help...

Cheers....
cagiva85 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Smells of Eue De Autoglym
AO Gold Member
 
GTV Gav's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Ireland
County: Kildare
Posts: 6,738

Member car:

'96 GTV TS

Might be best to check the ICE & Blue and Me lounge and stick a thread up there also as there aren't really that many Mito owners this side of the pond.
ICE & Blue&Me - Alfa Romeo Forum
GTV Gav is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,015
Garage
As you say Gav, very few Mito owners on here from Ireland.

I was going to advise the same but I see Cagiva has already started a thread there so hopefully someone might have some useful info there
David P is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Alfa Romeo Club Events > Alfa Romeo Meets & Events > Ireland > Republic of Ireland

Tags
2012 , blueandme , button , menu , mito , working

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2012 Mito Blue&Me menu button not working cagiva85 ICE & Blue&Me 0 31-08-12 16:41
Right Then, So What Do I Do Now? Roswell General Alfa Discussion 199 19-09-11 16:46

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome