alfa diagnostic cable - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Republic of Ireland All events and potential meets in Ireland

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 8 Old 17-02-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 47
alfa diagnostic cable

hey guys, i have the alfa diagnostic cable it does the airbag as well, was bought from this site, my question is does this cable do other car makes to? the one im trying to hook up is a volkswagen.

thank you
Luca is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Smells of Eue De Autoglym
AO Gold Member
 
GTV Gav's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Ireland
County: Kildare
Posts: 6,738

Member car:

'96 GTV TS

Quote:
Originally Posted by Luca View Post
hey guys, i have the alfa diagnostic cable it does the airbag as well, was bought from this site, my question is does this cable do other car makes to? the one im trying to hook up is a volkswagen.

thank you
Might be best to ask the person you bought it from I'd say.
GTV Gav is offline  
Status: Una nuova auto e necessaria
AO Silver Member
 
Cathal_H's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 2,419
What kind of cable is it? And what software are you using?
Cathal_H is offline  
(Post Link) post #4 of 8 Old 17-02-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 47
thank you for the replys

not to sure on witch cable is it, bought from rarebear here. the software don't have yet, looked in to vag com but price is just crazy, just want to know if the cable works with the vw and then look into the software.
Luca is offline  
Status: -
AO Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ireland
County: Dublin
Posts: 337

Member car:

2.0 TS GTV

Quote:
Originally Posted by Luca View Post
thank you for the replys

not to sure on witch cable is it, bought from rarebear here. the software don't have yet, looked in to vag com but price is just crazy, just want to know if the cable works with the vw and then look into the software.
If you check with rarebear he will tell you the type of cable e.g. ODBII etc?
nouggatti is offline  
Lacken156
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
cable will fit any EOBD/OBD2 socket.

the 'Alfa' s/w won't communicate with VW's, you need S/w from www.ross-tech.com
 
(Post Link) post #7 of 8 Old 18-02-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 47
i checked with rarebear and the cable will do for the vw, just have to disconnect the airbag wire.

only need now is the right software to check the codes.
Luca is offline  
Lacken156
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
again ........

Quote:
Originally Posted by Lacken156 View Post
cable will fit any EOBD/OBD2 socket.

the 'Alfa' s/w won't communicate with VW's, you need S/w from Ross-Tech: Home
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Alfa Romeo Club Events > Alfa Romeo Meets & Events > Ireland > Republic of Ireland

Tags
alfa , cable , diagnostic

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alfadiag and diagnostic cable rarebear Alfa 147, 156 & GT 43 10-07-11 13:25
How to really fit a... connect nav radicool Alfa 147, 156 & GT 20 24-03-11 23:45
Diagnostic cable query LJO Alfa 147, 156 & GT 9 06-10-08 10:51
156 diagnostic cable + mileage unit change 117 Alfa 147, 156 & GT 5 29-07-08 11:01
diagnostic cable for 147 emranvalera Alfa 147, 156 & GT 1 05-08-07 16:39

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome