Http 500 error message - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Rant Room Clean ranting only - No Swearing!

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 3 Old 1 Week Ago Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 528

Member car:

156, 147

Http 500 error message

Have not been able to post on here due to Http 500 error. No help so far from webmaster. Anyone suggest something?
Dino164 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 3 Old 6 Days Ago
Status: Multiair replaced. Back to procrastinating
AO Silver Member
 
TonyGr's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Scunthorpe
County: Lincolnshire
Posts: 4,306
Garage
But you have posted this so presumably the problem is solved?
TonyGr is offline  
(Post Link) post #3 of 3 Old 5 Days Ago Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 528

Member car:

156, 147

Quote:
Originally Posted by TonyGr View Post
But you have posted this so presumably the problem is solved?
I was ranting so decided to post here! Then the other pages I wanted to use were restored! I like this room!
Dino164 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Misc Lounges > Community Discussions > Rant Room

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome