Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Poll Room You got it, just random polls in here

View Poll Results: Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working...
The Big Mac "investment" for the IT security guy paid off! 1 11.11%
They changed something and let it slip through by mistake... 6 66.67%
Tsk! One should adhere to the company Internet Security policy.. 2 22.22%
Dah! I never noticed .. I'll get onto it and block it again.. ASAP! 0 0%
Voters: 9. You may not vote on this poll

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 8 Old 16-08-07 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
Ralf S.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: The land that Time forgot
Posts: 13,107
Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working...

hence my new lease of posting life!


Ralf S.
Ralf S. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Silver Member
 
MarkgQ4's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
County: -
Posts: 1,308
Re: Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working...


Long may it last
MarkgQ4 is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
Kevin Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 15,298
Re: Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working...

Must have been the 'Big Mac' investment
Kevin Slegg is offline  
Status: -
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,458
Re: Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working...

Just been busted at work by 'Mail Marshall', hence the absence of posts during daylight hours.

Bastids.
Zoso is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
Gary Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Wales
Posts: 16,710
Re: Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working...

Same thing happended here - for months I couldn't access Autotrader or my BT account, now all of a sudden I can
Gary Slegg is offline  
(Post Link) post #6 of 8 Old 21-08-07 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
Ralf S.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: The land that Time forgot
Posts: 13,107
Re: Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working...

Aye! Luckily most PC's come with a built in modem now.. so I was still able to connect using my dial-up... once I turned down the volume.

Just needed an investment of a few Sov's.. a two-way phone socket and a modem cable.. but it's much better to do it on the Works broadband..!

Ralf S.
Ralf S. is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Japan
County: Tokyo
Posts: 114,689
Re: Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working...

Happened at work to me recently too, but I am not going to push my luck...
BigFoot is offline  
Status: -
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 7,679
Re: Works Internet Gestapo Forum blocker mysteriously not working...

All activity for me is logged.... but not necessary the pages...etc (Just internet use me thinks)

But unless I look at something I am not supposed or send stuff I shouldnt -I am OK.

But sometimes clicking an innocent looking linky puts up the ACCESS DENIED with the threatening message that the attempt to access and unauthorised web page will be logged.....


Chris
chrisd_b is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Misc Lounges > Community Discussions > Poll Room

Tags
blocker , forum , gestapo , internet , mysteriously , working , works

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome