My engine light came on again :( - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 1 Old 02-08-07 Thread Starter
Status: -
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 183
My engine light came on again :(

After it going out after about 8 drives last time its back on, I had a week with it out, but today I was on a country road (long straight no cars - yey!!) and I hit 110mph in third before pushing it on a bit more in 4th, but it was all ok until I got in on the way home from work and there it was all dim and orange. Freaky light SO sad, but Im wondering what I can do to fix this without replacing the AFM.

They stuck the computer in it on monday (light was out) and told me its a bad mix that came up, they reset it using the machine and sent me home. However Im wondering if I can clean the thing - or wait again to see it it goes out. I did push her hard and I apologised to her for treaing her bad.

I found this link:
http://images.google.co.uk/imgres?im...%3Den%26sa%3DN

Any advice would be great!
cup_chris is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
engine , light

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome