Error P0226 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 3 Old 11-05-14 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Portugal
County: Aveiro
Posts: 13

Member car:

156 SW 1.9 TI

Error P0226

Throttle/Petal Position Sensor/Switch C Circuit Range/Performance Problem

need help!

i replace the pedal/sensor and still no luck...
ferreira100 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 144

Member car:

gt

Try to reset, but first try clean contacts under the dashboard where fuse box, clean all plugs contacts , should help , one cable is throtle sensor

Last edited by paul2013; 11-05-14 at 21:37.
paul2013 is offline  
(Post Link) post #3 of 3 Old 12-05-14 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Portugal
County: Aveiro
Posts: 13

Member car:

156 SW 1.9 TI

which one? can you send a picture? my is a 156 1,9 jtd 150 cv TI, how do i make the reset?

tank's in advance!
ferreira100 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
error , p0226

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome