Battery problems 156 2.4jtd with black box above battery - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 2 Old 13-10-13 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Oct 2013
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 4
Battery problems 156 2.4jtd with black box above battery

Hi folks just started getting few little problems with my car.

The black box above battery moves around but all connected and tight as can be. The problem is sometimes when I start car there is no power I then have to lift bonnet up then touch black box then car will start. Its starting to get annoying now and would like to know what the part is and number if possible?

Any info appreciated
chriscooper87 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: GTA...do I want one?
AO Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 121

Member car:

2001 156 2.0ts

If the "black box" moves around are you sure all the cable connections are tight?
If you touch it, then car starts then I would undo all connections to battery.Clean and refit.
melo is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
156 , 24jtd , battery , black , box , problems

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome