147 1.9 JTD - wont start even when jumped - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 3 Old 10-09-13 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Sep 2013
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 1

Member car:

Alfa Romeo 147

147 1.9 JTD - wont start even when jumped

Hi,
My 147 wont start even when attached to jump leads,
has anyone got any ideas what this can be?
hadld is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Paint it black
AO Member
 
INS147's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: United Kingdom
County: Highlands
Posts: 551

Member car:

Alfa-less

Broken timing belt.....?
No fuel getting through....?
Does it actually turn over?
INS147 is offline  
Status: TJR Valeting
AO Silver Member
 
Tommywho156's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: United Kingdom
County: Leicestershire
Posts: 2,263
Quote:
Originally Posted by hadld View Post
Hi,
My 147 wont start even when attached to jump leads,
has anyone got any ideas what this can be?
We need more specific details, could be a million things.

Is the starter turning?
Are there any MCSF warnings or other dash warnings?
When were the belts changed and did that include the water pump?
Any strange running recently?
Tommywho156 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
147 , jtd , jumped , start

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome