1.9 jtd mil on code P0651 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 3 Old 06-02-12 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Feb 2012
Location: Norway
County: Nord-Trøndelag
Posts: 2

Member car:

156 q4

1.9 jtd mil on code P0651

Hello! I have a 2004 156 Q4 1.9 jtd 937A5.000

Mil indicator is on, I get fault code: 0651 sensor 2

Does anyone have a wiring diagram, or a list of sensors in that circiut or any idea of a common fault for this error code?
156Q4 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 3 Old 07-02-12 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Feb 2012
Location: Norway
County: Nord-Trøndelag
Posts: 2

Member car:

156 q4

Update: Changed the railsensor and the car is ok!
156Q4 is offline  
Status: GTA facelift + engine rebuild. In progress
Club Member
Membro Premio
 
Joss's Avatar
 
Club Member Number: 1014
Join Date: Sep 2005
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 19,113
Garage
Good to hear. Sorry no one was able to help
Joss is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
code , jtd , mil , p0651

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
166 3.0 v6 yellow code light on!!! brianpaul Alfa 164 & 166 9 03-08-11 21:31

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome