MAF Problem - Anything Else? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 1 Old 28-07-11 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 8

Member car:

Alfa 156

MAF Problem - Anything Else?

Hi, I have a 156 1.8 that keeps throwing up MAF error. It's usually hesitant when you first put your foot down but drives fine when the MAF disconnected.

The thing is the MAF (Bosch) is only 8 months old. I've checked wiring back to ecu etc which all seems OK.

COULD THERE BE ANY OTHER PROBLEM that would throw up a MAF error but be fine when MAF diconnected.

Cheers
pixxyco is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
maf , problem

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
strange New Maf problem Vesoljc Alfa 164 & 166 0 14-03-08 10:41
2.4 JTD - Is this a MAF problem? bigredshaza Alfa 147, 156 & GT 13 19-02-08 22:00
156 V6 won't rev AT ALL not MAF. Lotuschris Alfa 147, 156 & GT 55 05-01-08 18:35
MAF Problem ???? hammo Alfa 147, 156 & GT 2 05-12-06 21:39
MAjor problem MAF or something else AlfaSA Alfa 147, 156 & GT 4 28-06-06 22:14

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome