help i got a p0100 fault Mass or Volume Air Flow Circuit Malfunction - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 3 Old 08-01-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: May 2009
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 22

Member car:

156 2.5 v6

help i got a p0100 fault Mass or Volume Air Flow Circuit Malfunction

hi all i got a p0100 fault Mass or Volume Air Flow Circuit Malfunction can you tell me is it the sensor on the intake pipe or what it could be thax
st200ant is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Hey Joe...
AO Gold Member
 
iainfm's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: United Kingdom
County: Perth and Kinross
Posts: 6,274

Member car:

Jaaaaag

Check it's plugged in properly, and the contacts in the plug and on the MAF are clean.

Might just be time for a new maf, but does the code reappear after it's cleared?
iainfm is offline  
(Post Link) post #3 of 3 Old 08-01-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: May 2009
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 22

Member car:

156 2.5 v6

hi yes it does mate
st200ant is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
air , circuit , fault , flow , malfunction , mass , p0100 , volume

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OBD II Codes Smaky Alfa 145 & 146 62 14-08-19 13:36
JTD/JTDM MCSF & other problems FIX losa Alfa 147, 156 & GT 154 26-09-16 20:05
Fault codes Ian M Alfa GTV & 916 Spider 2 19-07-10 11:27

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome