Broken coil pack Boot - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 2 Old 07-06-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
radar 1's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: United Kingdom
County: Shropshire
Posts: 82

Member car:

2002 156 2.0 TS

Broken coil pack Boot

Ok so now im totally p***ed off!, after changing the coil pack on no4 she ran fine for about a month then the engine management light came on and i noticed a slight misfire at low speeds, I have now replaced all the other coil packs and discoverd that the connection between no1 and its spark plug is broken, the ceramic piece inside the rubber boot has disintegrated.

Question? After extensive searches on the internet i have failed to find anyone who sells these, i am very reluctant to go to the local alfa dealers as they were expensive ,useless and not that interested if i wasnt buying a new car, the last time.

This has already cost an arm and a leg so please HELP!

Worst of all the wife keeps telling me i should have bought a VW, " As they never break down"
Thanks in advance
radar 1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Davffc
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Try to pm "rgwm" he might be able to do a good used one without having to buy a full set

Dav
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
boot , broken , coil , pack

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OBD II Codes Smaky Alfa 145 & 146 62 14-08-19 13:36

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome