TPS pedal position sensor problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 2 Old 14-02-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 36
Well Happy TPS pedal position sensor problems

Hi after a scan of the ecu i have discovered why my car was going in to limp home mode
the codes P0220 and P0221 appear when it happens

Please could someone advise me as to where to start looking for the bad contact relating to
TPS pedal position sensor switch b cct -

Would it be at the pedal itself or some where else - my car is a 156 JTS 52 reg
many thanks
rashskitz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 2 Old 18-02-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 36
anybody?
rashskitz is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
pedal , position , problems , sensor , tps

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OBD II Codes Smaky Alfa 145 & 146 62 14-08-19 13:36

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome