Fan - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 2 Old 12-09-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: United Kingdom
County: West Sussex
Posts: 33

Member car:

Alfa Romeo 156

Fan

Hi, when i start my 156 2.0ts after only about 1 min the fan comes on even though the water pipes don't seem hot. thanks
aalex is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: zzzzzzzz
AO Platinum Member
 
symon's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom
County: Oxfordshire
Posts: 37,100
Is your air-con on? If so this is normal.
symon is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
fan

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OBD II Codes Smaky Alfa 145 & 146 62 14-08-19 13:36
Man Utd Fan Vs. Liverpool Fan (joke) baby278278 Way Off Topic 10 29-10-08 19:37
S4 Heater fan fixed GJ The Classic Alfa Romeos 12 15-10-07 16:18
Pacett Race Fan and GTA Caliper brackets(pics) Alfadublin Alfa 147, 156 & GT 11 14-07-05 18:18
Interior fan speeds problem graham Alfa 155 7 27-03-02 21:25

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome