TS rpm problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 1 Old 25-08-09 Thread Starter
Status: -
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 8
TS rpm problems

Hi,

can anyone tell me please what can be the cause of unstable rpm work in neutral. So situation is like this: while i'm driving everything is ok, it works perfectly but as soon as i press the clutch my revs drop down to 200-300 rpm and then goes back up to aprox. 1000 rpm, and then back down. This happens every time i press the clutch. My suspicion was that the little motor that controls the revs in neutral was faulty so i had that replaced but nothing happened. What else could be the cause of this.

I have Spider form 2001. with 1.8 TS engine.

THX
Cube is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
problems , rpm

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Selespeed problems with RPM mayday1000 Alfa 147, 156 & GT 9 20-06-08 10:09
How is the engine rpm at gear shift determined ? Mr Bacchus Engines (TS, JTS, JTD & V6) 5 27-05-08 19:14
The red car and the blue car had a race....... Tipp GTV Alfa GTV & 916 Spider 32 14-11-07 15:41
Help I have just bought a 156 2.0 ts but am having problems going past 5000 rpm. aman127 Introduce Yourself 2 08-11-05 19:14

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome