LOLoss of power - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 2 Old 01-01-17 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Dec 2016
County: -
Posts: 3
LOLoss of power

No quick power on acceleration I have changed turbo solenoid and Egr valve and maf sensor and still the same could you help me
Alfa gt 1979 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: New quiet lifters, aircon works!
AO Silver Member
 
halftone's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 1,752
Garage

Member car:

147 Sport Q2

Need more information. What is the car/engine/year? Do you have an MCSF light or fault codes? Why did you change those components? What are the symptoms? Any odd noise or smokey exhaust? Have you checked the vacuum hose for leaks, and for full movement of the turbo VGT lever? Depite eLearn saying it should move 10mm, it's more like 18-20mm and should come right forward to the stop.
halftone is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Engines (TS, JTS, JTD & V6)

Tags
loloss , power

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome