uConnect stuck on start up screen - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 2 Old 16-03-19 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Mar 2019
County: -
Posts: 1
uConnect stuck on start up screen

Hi 1st post here although not my 1st time browsing. I had a 2004 GT before my current car and found lots of usuful threads to help with all the usual quirky niggles!

I now have a 2014 Giulietta Sprint and uConnect stereo screen is stuck on the start up screen where is displays the Alfa badge.

Unfortunately for me (although the wife is very happy) it is stuck playing Radio 1 and I can't change it even using voice controls. It also intermittently switches off all together.

Does anyone have any ideas how to fix?
Gillsy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Member
 
Pokerking's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: At Work
County: West Yorkshire-
Posts: 114
Hi have ypu tried a soft reset? Left power button pressed in and select button at the same time for around 10s? Could also try disconnecting the battery for 30 mins? Ive had mine lock up but the soft reset worked.
Pokerking is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa Giulietta

Tags
screen , start , stuck , uconnect

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just noticed??? kurzon Way Off Topic 13165 02-08-05 19:14

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome