Alfa 146Ti - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 10 Old 21-06-07 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2007
Location: Cwmbran
Posts: 4

Member car:

Alfa 146Ti

Alfa 146Ti

Hey folks.

Just bought a 146 2.0 Ti, P reg. Apart from having to dole out around 450 for a new set of leads and airflow sensor, Im left with an annoying problem (particularly annoying given that i live in Wales and it is the summer - ho-ho):

the windscreen wipers work fine when on the fast setting but any other setting (including intermittent) gives big probs. The wipers move fine from the rest position and on the upstroke (so to speak) but really struggle when making the return downstroke (ditto) journey. There is no squeeking from the blades themselves.

Any ideas?

Kev2505 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
nomad's Avatar
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:


Re: Alfa 146Ti

Helllo and Welcome !!
nomad is offline  
Mark Alfa
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Alfa 146Ti

Hello and welcome to AO
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Alfa 146Ti

hiya and welcome to AO...

all the best

Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: Alfa 146Ti

Hi Kev, welcome to AO
BigFoot is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Alfa 146Ti

Hello Kev,welcome to AO, can't help on your wiper problem,never had any trouble with mine. Post on the 146 tech forum,more people will see it.
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,055
Images: 2
Re: Alfa 146Ti

Hi Kev, welcome to AO
classicgal93 is offline  
Status: It's the silly season
AO Gold Member
Dirk's Avatar
Join Date: Apr 2007
Location: Plett
County: South Africa
Posts: 9,803
Images: 10

Member car:

V6 Sportswagon

Re: Alfa 146Ti

Hi Kev,
welcome to AO
Nice to have you on board, enjoy the site.
Hope you can sort it out soon

Dirk is offline  
Status: -
AO Member
Alex_Alfa33's Avatar
Join Date: Apr 2007
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 959
Re: Alfa 146Ti

Hello n welcome to AO! hope you enjoy
Alex_Alfa33 is offline  
Status: Standby.........
AO Platinum Member's Avatar
Join Date: Aug 2004
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 15,637

Member car:


Re: Alfa 146Ti

Hello and welcome is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

146ti , alfa

« hello | Hi all, »
Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome