Lee - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 10 Old 05-06-07 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Thumbs Up Lee

Hello all I woundered if anyone could help me, I have noticed a couple of strange noises on my Alfa 156 TS lusso 2002. When I start the engine there is a loud vibrating noise which lasts for approx 1 min then it goes but it can also be heard when I accelerate fast, it's difficult to explain the sound but I have heard the same noise whilst using a handdryer in my local pubs loo.
Kenos is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
nomad's Avatar
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:


Re: Lee

Hello and Welcome !!

Post up in the 156 Techie lounge and someone will help you out !!
nomad is offline  
Status: It's the silly season
AO Gold Member
Dirk's Avatar
Join Date: Apr 2007
Location: Plett
County: South Africa
Posts: 9,803
Images: 10

Member car:

V6 Sportswagon

Re: Lee

Hi Kenos welcome to AO.
Sorry to hear about your car noises
Dirk is offline  
Status: -
AO Gold Member
rammy's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: burton on trent
Posts: 7,719
Re: Lee

Hello and welcome to AO.
rammy is offline  
Status: -
AO Silver Member
tico's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: Scarborough
Posts: 1,133
Images: 4

Member car:

166 3ltr super

Re: Lee

Hi welcome to AO
tico is offline  
Status: -
AO Silver Member
Wrenched's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: United Kingdom
County: Warwickshire
Posts: 1,807

Member car:

GTV 24v

Re: Lee

Welcome to AO.
Maybe your 'variator' expired.
Wrenched is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: Lee

Hi mate, welcome to AO
BigFoot is offline  
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,050
Images: 2
Re: Lee

HI Lee, welcome to AO, glad you found us
classicgal93 is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Lee

hiya and welcome to AO

all the best

Status: Standby.........
AO Platinum Member
mr.orange's Avatar
Join Date: Aug 2004
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 15,637

Member car:


Re: Lee

Hello and welcome
mr.orange is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome