jonx.b - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 04-01-15 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2014
Location: United Kingdom
County: Cambridgeshire
Posts: 4
Well Happy jonx.b

All new to this, Forums and the ownership of an Alfa, both are very good, more so driving my Giulietta!! Who would of thought you could get so much out of a 1.4 engine (170bhp) a lot has changed since my Ford Escort 1300 mk1 or 1600 mk11
Hopefully I will be using the Forum soon for someone to answer a couple of questions I have
Jonx.b is offline  
Sponsored Links
Status: BORED
David P's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 74,702
Images: 20
Welcome to AO & to Alfa ownership, congrats on your Giulietta

Check out the Tech Lounge Alfa Giulietta - Alfa Romeo Forum if you want any advice, info or help.
David P is offline  
Status: Hmmm....
Regional Representative
For South Central - AOSC
Greener123's Avatar
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 39,396

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

Hi :hi:

Welcome to AO
Greener123 is offline  
Status: Alfabook 4400+
Club Member
Membro Premio
SCGT's Avatar
Join Date: May 2012
Location: United Kingdom
County: West Dunbartonshire
Posts: 7,266
Images: 44
Welcome To‵⁀) ✫ ✫ ✫.
☻/ღ˚ •。* ♥♥ ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛ 。* ♥ ˚ • ★
/▌*˛˚ ░A░L░F░A░ - ░O░W░N░E░R░ ˚ ✰* ★
/ \ ˚. ★ *˛ ˚♥♥* ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ ♥♥ 。✰˚* ˚ ★
SCGT is offline  
(Post Link) post #5 of 5 Old 05-01-15 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2014
Location: United Kingdom
County: Cambridgeshire
Posts: 4
Help Alfa members welcome

I have friends! Thanks to all for your welcome, I now have a question for you, I do hope I'm asking this in the right area of the club, if not point me in the right direction. ...........please!
I unfortunately drove my 2011 Giulietta 1.4 TB Veloce into one of our many pot holes in the UK, luckily for me after a wheel removal and thorough check around no damage has been found, I dont know if this is linked to it but my outside temperature on the dash is not giving a reading, only getting this - - . - C .
could the 'bump' of dislodged the sensor? Where will I find it? or have I pressed something inside the car without realising? OR any other ideas?
Jonx.b is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome