Mito fuse F37 blowing/ dashboard broken - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 29-07-14 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jul 2014
Location: United Kingdom
County: Worcestershire
Posts: 1

Member car:

Mito Veloce

Mito fuse F37 blowing/ dashboard broken

Hello there my lovelies,

Well here's my little trouble maker. Bought my Mito Veloce 155 back in February this year and last weekend as we're setting off back from camping (typical, I didn't want to go home either) she blows a fuse. AA man was a super star leaving me with several spares and she's booked in to get diagnosed at a Alfa dealer but have a feeling it's break related as every time I break in normal she starts coming up with errors. Here's a little thing I figured out this morning that if I stick her in dynamic before I set off then the fuse doesn't blow and all seems to work fine. She's still going in as it's still a problem but at least I can drive her without several beeping noises to start my day. Hope this helps and will post the resolution.
kat mito 155 is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,055
Images: 2
Welcome to AO waving have a look in the tech section if you need any more help
classicgal93 is offline  
Status: BORED
David P's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 74,675
Images: 20
Welcome to AO
David P is offline  
Status: Alfabook 4400+
Club Member
Membro Premio
SCGT's Avatar
Join Date: May 2012
Location: United Kingdom
County: West Dunbartonshire
Posts: 7,266
Images: 44
Welcome To‵⁀) ✫ ✫ ✫.
☻/ღ˚ •。* ♥♥ ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛ 。* ♥ ˚ • ★
/▌*˛˚ ░A░L░F░A░ - ░O░W░N░E░R░ ˚ ✰* ★
/ \ ˚. ★ *˛ ˚♥♥* ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ ♥♥ 。✰˚* ˚ ★
SCGT is offline  
Status: Hmmm....
Regional Representative
For South Central - AOSC
Greener123's Avatar
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 39,396

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

Hi :hi:

Welcome to AO
Greener123 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

blowing or , broken , dashboard , f37 , fuse , mito

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome