Sensor Problems ABS,Break and Spedo - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 06-02-07 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2

Member car:

156 1.8TS Volece

Help Sensor Problems ABS,Break and Spedo

I have a 156 TS Volece 2001, i recently had the drivers side sensor replaced, however this has stopped the kick back, but the sensor light will not go out. Now the break light has come on, checked the breaks they are fine. Also there now seems to be a problem with the Speedo. When first started it does not work, but couple of mins spedo starts again and break warning light goes out.

Does this sound like a wiring loom fault?

Any suggestions
bm38 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Sensor Problems ABS,Break and Spedo

Hi mate, welcome to AO

Have you had a look around the 156 Lounge? If no answer can be found there, try posting and fellow 156 drivers should be able to help
BigFoot is offline  
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
 
classicgal93's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,019
Images: 2
Garage
Re: Sensor Problems ABS,Break and Spedo

Hi and welcome to AO, hope you get your problem sorted quickly
classicgal93 is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
Wrenched's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United Kingdom
County: Warwickshire
Posts: 1,807

Member car:

GTV 24v

Re: Sensor Problems ABS,Break and Spedo

It's part of A-R in-car entertainment! Welcome!
Search/post in the technical area, there are others with such problems!!
Wrenched is offline  
Mark Alfa
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Sensor Problems ABS,Break and Spedo

Welcome to the AO forum
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
abs , break , problems , sensor , spedo

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome