Newbie! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 10 Old 24-01-07 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Newbie!

Hi folks

Just joined today, got a 51 plate alfa 147 1.6TS Turismo. (Got a few annoying problems which I'll post later). Hey, car is great apart from that. Love it.
davea300 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Newbie!

welcome to AO dude....

fire away with your questions....


all the best




 
GJ
Status: Relaxed
AO Platinum Member
 
GJ's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: United Kingdom
County: Herefordshire
Posts: 17,658
Images: 13

Member car:

Spider S4

Re: Newbie!

Welcome to AO
GJ is offline  
Mark Alfa
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Newbie!

Welcome to AO Dave
 
Status: I'm back
AO Silver Member
 
Gramat's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Macedonia
Posts: 1,422
Images: 46
Re: Newbie!

Welcome to AO
Gramat is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Newbie!

Hi Dave, welcome to AO
BigFoot is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
nomad's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:

RRS TDV8 HSE

Re: Newbie!

Hello and Welcome !!
nomad is offline  
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
 
classicgal93's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,021
Images: 2
Garage
Re: Newbie!

Hi Dave, welcome to AO, glad you found us. Enjoy the site
classicgal93 is offline  
Status: Standby.........
AO Platinum Member
 
mr.orange's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 15,637

Member car:

156

Re: Newbie!

Hello and welcome
mr.orange is offline  
(Post Link) post #10 of 10 Old 28-01-07 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Re: Newbie!

Thanks everyone for the welcome.

I was having a few probs with warning and airbag lights coming on. The speedo was acting up as well recently. I suspected that the battery might need replacing.

Posted a thread a couple of days ago and everyone who replied cofirmed it was the batt needing replaced. Great responses and great forum.

Will take and post some pics of my 147 once the weather here calms down!!

Thanks again
davea300 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
newbie

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome