Dave - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 10 Old 04-01-07 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Dave

I have an ***** Romeo 147 T Spark (1.6Engine), fault is the Motor Control System failure light comes on for first 5-10 miles, car sluggish/jumping eating up the petrol, then after the 5-10 miles, light will go off and problems go away!!! consumption then goes back to normal, been told by the garage this is the Coil packs and Spark plugs, bit pricey and not sure I believe it, wandered if anyone has experienced this problem before and has some advise?
Dave Fenwick is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Platinum Member
 
nomad's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:

RRS TDV8 HSE

Re: Dave

Hi Dave and welcome !!

You'd be better off posting your problem in the specific lounge mate !!
nomad is offline  
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
 
classicgal93's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,013
Images: 2
Garage
Re: Dave

Hi Dave, welcome to this great site. Your alfa's problems would be better addressed in the 147 tech section Enjoy posting and looking around, Cheers
classicgal93 is offline  
Status: G7 JTS is back :D
AO Gold Member
 
Lynn GT's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 7,218
Images: 13
Re: Dave

Hello Dave (Sorry, sounds like something out of the League of Gentlemen!!!)

Welcome to AO and good luck with your question
Lynn GT is offline  
Status: making daily raids across the border
AO Gold Member
 
alfaholic's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 6,451

Member car:

6C 2500

Re: Dave

Welcome Dave
alfaholic is offline  
Status: Minus an Alfa.
AO Silver Member
 
Pete McK's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: United Kingdom
County: North Yorkshire
Posts: 1,699
Re: Dave

Hi and welcome.

Name's familiar, you're not a Geordie are you?
Pete McK is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
Gary Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Wales
Posts: 16,710
Re: Dave

Hi Dave, welcome to AO
Gary Slegg is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
glenda's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Co.Tyrone, N Ireland
Posts: 1,624
Images: 6

Member car:

145 1.8 T-Spark

Re: Dave

Hello and welcome to the site Dave
glenda is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Dave

Hi Dave, welcome to the party
BigFoot is offline  
Status: I'm back
AO Silver Member
 
Gramat's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Macedonia
Posts: 1,422
Images: 46
Re: Dave

Welcome to AO
Gramat is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
dave

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome