147 probs - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 8 Old 11-11-06 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 10
147 probs

hi
just bought a 147 ts 2L, rear wash wipe and cruise dont work also no spring to the gear stick ?

checked fuses for the cruise and wash/wipe they are ok, no feed to the motor?

can anyboby please help

regards
integrale is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
 
classicgal93's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,021
Images: 2
Garage
Re: 147 probs

Hi and welcome, post your q in the tech section and I'm sure someone will be able to help you. Enjoy the site. Cheers
classicgal93 is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: 147 probs

Hi there, welcome to the AO forum and do follow classicgal93's suggestion, I am sure you'll find other members that can help
BigFoot is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
Roswell's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 33,630
Images: 15
Re: 147 probs

Hi Integrale. Welcome to AO.
Roswell is offline  
Status: Standby.........
AO Platinum Member
 
mr.orange's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 15,637

Member car:

156

Re: 147 probs

Hello and welcome
mr.orange is offline  
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: 147 probs

welcome to AO dude...


 
Status: Life is good atm. I do not take that for granted.
Global Mod Team
 
PaulR's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: United Kingdom
County: Suffolk
Posts: 21,435
Re: 147 probs

Hi,

Gear problem easily fixed - as others have said - post in the right forum.

However - Welcome - it is good to have you on board.

Paul
PaulR is offline  
Status: I'm back
AO Silver Member
 
Gramat's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Macedonia
Posts: 1,422
Images: 46
Re: 147 probs

Welcome to AO
Gramat is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
147 , probs

« new to alfa | Hello »
Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome