help - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 18-09-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1

Member car:

146ti

Help help

have had an engine fault and have killed the bottom end in our 146. So disconnected the battery and fitted an new engine second hand, reconnected the battery and now we have a key code fault. Engine turns over but won't start.All the keys work as before but the code light is on the dash.

HOW DO I START THE CAR/DISABLE THE CODE FAULT????????? please please please help.............
hutchins146 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Member
 
TheFrenchTifosi's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Leicestershire
Posts: 292
Images: 4
Re: help

Quote:
Originally Posted by hutchins146
have had an engine fault and have killed the bottom end in our 146. So disconnected the battery and fitted an new engine second hand, reconnected the battery and now we have a key code fault. Engine turns over but won't start.All the keys work as before but the code light is on the dash.

HOW DO I START THE CAR/DISABLE THE CODE FAULT????????? please please please help.............
Hi Hutchins146,

..and welcome on board

I am truly sorry not to have any useful answer to your problem (except give a call to a Alfa garage tomorrow to ask them, if you don't have better advice from theAlfaowner community today).

Anyway I really hope that you will manage to find a solution to this problem very quickly and that you will enjoy your bella again.

Once sorted, please upload some nice shots of you 146. It is always great to see the local gallery growing with more gorgeous Alfa pictures.

All the Best,

Fabrice
TheFrenchTifosi is offline  
Status: Standby.........
AO Platinum Member
 
mr.orange's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 15,637

Member car:

156

Re: help

Hello and welcome
mr.orange is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome