selespeed - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 16-09-06 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 28
selespeed

Hello. Can anybody tell me anything about my selespeed please. the Clutch went on it last month and i've oly got around to doing it today, it was the release bearing that add died on me, so i've put a new clutch and bearing in it. i have done everything the way it should be done, shut down the system with my diagnostic equipment, fitted the clutch, put new oil in the box and selespeed system, got the air out the system manually, then bleed calibration with my diagnostic machine, and it says calibration complete, but i have no gears? no fault code? and the slave cylinder is moving as it should? it says i'm changing gear on my tester but nothing happens on the dash? does anybody know much about these car? thanks.
carrera944 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 3 Old 19-09-06 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 28
Re: selespeed

anybody please, before i roll it into the river mersey
carrera944 is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: selespeed

Hi carrera944, I am afraid I can't help but it may be better to post this question on the Technical lounge for 147/156 as it may get better visibility from knowledgeable AOers!
BigFoot is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
selespeed

« selespeed | Hello »
Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome