alfa romeo 156 2.5 v6 tplate wont start!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 14-09-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
1ofakind's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 4
Images: 1
alfa romeo 156 2.5 v6 tplate wont start!!

Hi..I am looking for some help concernin a 156 tplate 2.5 v6..after goin through standing water,the car will now not start,have changed the air flow meter so does any1else had this problem or can give me any advice what to check
thanks
1ofakind is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Platinum Member
 
Gary Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Wales
Posts: 16,710
Re: alfa romeo 156 2.5 v6 tplate wont start!!

I'd spray all the leads and distributor with lots of WD40. Welcome to AO by the way
Gary Slegg is offline  
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: alfa romeo 156 2.5 v6 tplate wont start!!

welcome to AO dude...have you taken Gary's advice ? has she started up yet ?


 
wrinx
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: alfa romeo 156 2.5 v6 tplate wont start!!

Don't suppose you sucked any water up into the engine....?

Probably just some water in the electrics somewhere, give it a day or two to dry out and it will hopefully be ok

wrinx
 
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: alfa romeo 156 2.5 v6 tplate wont start!!

Hi mate, welcome and hope the car gets sorted out soon
BigFoot is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
156 , alfa , romeo , start , tplate

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome