My ***** Romeo was broken - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 12-09-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3

Member car:

Alfa 147 Broke

My ***** Romeo was broken

My ***** Romeo was broken
Dear sirs:

My car, an Alfa Romeo 147, 1.6, 120 Bhp. Of gasoline and with three years old, and 50,000 km. It broke a connecting rod and it sent it by the motor block, always circulating with normality, and giving an exquisite treatment him.

According to the book of the user of the manufacturer, each 20,000 km are due to happen a revision. Or once a year, I had passed him 6 in three years. so that? My ***** Romeo broked the engine completely.

All the process that follows is placed in blog, and with a mail adress for all that it wants to be informed more.

http://www.mialfaserompio.blogspot.com

mialfaserompio@hotmail.com
zazo is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
alpha , broken , romeo

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome