Immobile - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 11-08-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1

Member car:

156 2.5 v6

Help Immobile

hello

I have recently acquired a V6 156 (1998) and the immobilizer is playing up very badly. The car will not start most times! I know this problem has been on-going since the car was bought (from new). The 'computer' apparently needs to be reset.

A 'genuine' approved dealership argued they would charge me 110.00 to look at the car and then more to rectify the problem. I believe I know what the problem is and they are trying to rip me off.

Has any one else had a similar problem? It would be really helpful if I had some back-up knowledge!

thanks
RedRum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Immobile

welcome to AO dude...hopefully someone will be along soon to give you some advice


all the best


 
Status: Standby.........
AO Platinum Member
 
mr.orange's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 15,637

Member car:

156

Re: Immobile

Hello and welcome
mr.orange is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
immobile

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome