166 2.0 TS Idle Problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 11-08-06 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
mentos's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Mayo, Ireland
Posts: 30
166 2.0 TS Idle Problems

I have recently purchased a '00 166 2.0 TS. When I test drove the car I noticed that at idle the engine revs would hunt between 800 and 1500 rpm. The dealer agreed to have it sorted. He (supposidly) addressed the problem with a new air flow reg, but guess what, the problems is back especially when the engine gets to normal operating temp.

Any ideas about what is causing this problem and what I can instruct the dealer to focus in on before my "warranty" runs out.

Thanks,
mentos is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: 166 2.0 TS Idle Problems

welcome to AO dude...hopefully someone will be along in a mo to help you out


 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
166 , idle , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome