Desperate for help on 147 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 02-08-06 Thread Starter
Boo
Status: -
Newbie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Desperate for help on 147

Hi All,

I hardly used my 147 TSPARK LUSSO, and after a few weeks, the car wont start so we jumped start it and drove for a short mile. The next morning it wouldnt start again, so my partner charged up the batter for a day and now the car wont even start!!!!!! Called the RAC and they cant even diagnose what the problem is.

I am desperate as the car cant be moved etc and I am going away soon. I am hoping someone would be able to suggest what the problem is or recommend an alfa garage local to me - EAST LONDON.

CHEERS!
Boo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Desperate for help on 147

firstly welcome to AO dude...sorry to hear your having problems...did the recovery person check to see whether the battery was keeping its charge or how the alternator is performing ?

 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
147 , desperate

« Hello | Hello »
Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome