147 Selespeed - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 13-07-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
147 Selespeed

Hai!!

My name's Doha and I drive a 147 Volcano black Selespeed. Great car, 2003 model and its done 28k+ miles.

I have trouble with the gear box I guess. Initially when I start up and drive there isnt any problem, but then after a while when the gear shifts from 2nd to 3rd, I hear a crunch sound. The initial diagnosis is that the synchronizer have failed.

Could anyone shed some light over this?

Thanks,

Doha
doha is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: 147 Selespeed

Firstly welcome to AO..cant help on this particuliar prob..but someone will be along fairly soon

any pics of your bella

all the best

 
(Post Link) post #3 of 3 Old 13-07-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Re: 147 Selespeed

Sure thing, will post it once I get back as I am on holidays right now
doha is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
147 , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome