147 Selespeed Problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 26-06-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Jun 2006
Location: London
Posts: 2
Idea 147 Selespeed Problems

Alfa 147 2.0TS Selespeed Owner - Having problems. Can only engage 2nd after pushing stick twice. Comes out of gear when I stop. Can't even get reverse! Help anyone
davitul is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: 147 Selespeed Problems

Quote:
Originally Posted by davitul
Alfa 147 2.0TS Selespeed Owner - Having problems. Can only engage 2nd after pushing stick twice. Comes out of gear when I stop. Can't even get reverse! Help anyone
welcome davitul to AO ...sorry to hear that you are having probs with your sele...would probably be best to post the above within the 147 forum where you should get a speedy response

all the best

 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
147 , problems , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome