Hello All 156 owner new to this - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 9 Old 11-06-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Hello All 156 owner new to this

I have recently purchased a 2001 156 2.0 . It is working fine . The only issue is that there is a warning light telling me that one of my lights is not working , but all are fine . I dont know how to stop this light . Any help guys
Mattblack is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Silver Member
 
phil155's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: half way up the A12
Posts: 5,093
Images: 24
Re: Hello All 156 owner new to this

hello and welcome to AO


for more response, post your questions in the 156 section
phil155 is offline  
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Hello All 156 owner new to this

welcome mattblack...all the best
 
Status: -
AO Member
 
ZUUL's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: WITH GOZER IN THE SLOR
Posts: 557
Re: Hello All 156 owner new to this

welcome
ZUUL is offline  
Status: making daily raids across the border
AO Gold Member
 
alfaholic's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 6,451

Member car:

6C 2500

Re: Hello All 156 owner new to this

Welcome to AO
alfaholic is offline  
Ant
Status: Always hopeful yet discontent.
Club Member
Membro Premio
 
Ant's Avatar
 
Club Member Number: 92
Join Date: Jun 2002
Location: Somewhere far beyond...
Posts: 38,299

Member car:

2014 Honda CR-V

Re: Hello All 156 owner new to this

Welcome!

Did you sort out your problems??
Ant is offline  
(Post Link) post #7 of 9 Old 20-06-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Help Re: Hello All 156 owner new to this

Thanks for the reply , i still have not sorted out the light , its a puzzler, all fuses are fine , the tail light doesnt work , the brake light works . I have heard that it could be the rev counter , any ideas anybody HELP .
Mattblack is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
phil155's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: half way up the A12
Posts: 5,093
Images: 24
Re: Hello All 156 owner new to this

trust me mate , post your probs in the 156 section and it should get sorted. a lot of people dont read the intro posts but the 156 section gets a battering
phil155 is offline  
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Hello All 156 owner new to this

Quote:
Originally Posted by Mattblack
Thanks for the reply , i still have not sorted out the light , its a puzzler, all fuses are fine , the tail light doesnt work , the brake light works . I have heard that it could be the rev counter , any ideas anybody HELP .

did you say the tail light dosent work ? if so that the kiddy, if not have you had a look at your number plate lights ?

 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
156 , owner

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome