156 all lights dead - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 28-05-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 5
156 all lights dead

Hi,

ex-lurking Newbie intro with a pledge

156 2.0 SW 2001 all lights dead - headlights, parking lights, instrument panel lights - everything that would light up when turning the headlights on. Sounds like a fuse to me - but which one?
or what?
Johan156 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Silver Member
 
phil155's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: half way up the A12
Posts: 5,093
Images: 24
Re: 156 all lights dead

welcome to AO mate

post ur question in the 156 section for a faster response
phil155 is offline  
(Post Link) post #3 of 3 Old 28-05-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 5
Re: 156 all lights dead

Thanx,

will!
Johan156 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
156 , dead , lights

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome