166 Alarm problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 24-04-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Images: 2
166 Alarm problem

Hi to all

I have recently purchased a 166 2.5V6 Sportronic, lovely car apart from the alarm not working. Does anyone know how to remove/repair the alarm unit situated on the back in the right hand side of the boot please.

thanks
Khaled166 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: G7 JTS is back :D
AO Gold Member
 
Lynn GT's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 7,218
Images: 13
Re: 166 Alarm problem

Hi Khaled166 - welcome to AO

I can't help you with your problem, but there are plenty on here who should be able to

Don't forget to post some picyures of your Bella
Lynn GT is offline  
(Post Link) post #3 of 3 Old 25-04-06 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Images: 2
Well Happy Re: 166 Alarm problem

Hi Lynnb

Thanks. Pictures soon.

Quote:
Originally Posted by lynnb
Hi Khaled166 - welcome to AO

I can't help you with your problem, but there are plenty on here who should be able to

Don't forget to post some picyures of your Bella
Khaled166 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Tags
166 , alarm , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome