aaron2010 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 30-01-13 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2013
Location: Ireland
County: Monaghan
Posts: 1

Immobiliser trouble..... 2006 147 TS
Car will not start....have any suggestions as to how to by pass immobiliser without it costing me a fortune

Last edited by aaron2010; 30-01-13 at 14:06. Reason: make of car not included
aaron2010 is offline  
Sponsored Links
Status: R.I.P Paula :(
AO Rosso Alfa Member
Shant Ole's Avatar
Join Date: Dec 2009
Location: Cyprus
County: Larnaca
Posts: 57,686
Hello and welcome to AO. You can find more information in the 147 lounge Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum
Shant Ole is offline  
Status: BORED
David P's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 74,702
Images: 20
Welcome to AO Aaron

As said check out the Tech Lounge

Also drop in & say hello to the locals Republic of Ireland - Alfa Romeo Forum :IRISH:

PS it's Alfa not A.lpha
David P is offline  
Status: Alfabook 4400+
Club Member
Membro Premio
SCGT's Avatar
Join Date: May 2012
Location: United Kingdom
County: West Dunbartonshire
Posts: 7,266
Images: 44
Welcome‵⁀) ✫ ✫ ✫.
☻/ღ˚ •。* ♥♥ ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛ 。* ♥ ˚ • ★
/▌*˛˚ ░A░L░F░A░ - ░R░O░M░E░O░ ˚ ✰* ★
/ \ ˚. ★ *˛ ˚♥♥* ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ ♥♥ 。✰˚* ˚ ★
SCGT is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome