Hi from Kiwi land "Down Under" - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 10-12-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2012
Location: New Zealand
County: Canterbury
Posts: 5
Hi from Kiwi land "Down Under"

Just to say Hi. I'm the owner of a 2001 Alfa 156 2.0TS (98k on the clock) as of from last week. Already pulled the climate control system apart, analyzed it, remapped the servo unit and fixed it.
Thanks for all the awesome info on here which helped a million.
kind regard
Alfa_kiwi is offline  
Sponsored Links
Status: R.I.P Paula :(
AO Rosso Alfa Member
Shant Ole's Avatar
Join Date: Dec 2009
Location: Cyprus
County: Larnaca
Posts: 57,686
Hello and welcome to AO
Shant Ole is offline  
Status: Getting better
AO Member
Markmbr41's Avatar
Join Date: Apr 2011
Location: United Kingdom
County: North Yorkshire
Posts: 881
G'day Mate

Welcome fella
Markmbr41 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

down under , kiwi , land

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome