One for Mods - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 14-11-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
brispencer's Avatar
Join Date: Oct 2012
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 386

Member car:

1999 Spider

One for Mods

I am a registered member (must be as I'm putting this posting up) but, when I log on I keep getting a message telling me that I need to register and sometimes returning me to the log on page. Anyone know why, have I missed something?

brispencer is offline  
Sponsored Links
Status: funked up
Global Mod Team
paintergirl's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Dumfries and Galloway
Posts: 9,444
Images: 2
It's not something that Moderators can check out for you, but rather something that Admin need to check. Could I suggest that you raise a support ticket? You can report the problem directly to Admin via the 'contact us' link at the top left of the page
paintergirl is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome