No AM/LW aerial signal on 159 wagon - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 04-10-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Oct 2012
Location: United Kingdom
County: Glasgow
Posts: 5
No AM/LW aerial signal on 159 wagon

Currently using a Kenwood stereo/sat nav system and can only get an FM radio signal.
Been asked by my autosound guy if anyone knows - " what wire or pin, behind the radio, on the cars own wiring, that needs energised with 12v from the Kenwood system, in order to power up the aerial amplifier"

Hope this makes sense.......... any ideas ?

blue0653 is offline  
Sponsored Links
Status: Devoid of gorm
Global Mod Team
Halibut's Avatar
Join Date: Aug 2009
Location: Ingolstadt, Bayern
Posts: 7,217
Hi there!

Welcome to AO!

You might find you get a better response to your question if you post in the 159 Tech Lounge.

Alfa 159, Brera & 946 Spider - Alfa Romeo Forum

Sorry, have no idea myself, but I'm sure someone will be able to assist you.
Halibut is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

159 , aerial , am or lw , signal , wagon

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome