Alfa 156 Twin spark - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 02-07-12 Thread Starter
Status: Newbie
AO Member
Join Date: Jun 2011
Location: Australia
County: Victoria
Posts: 11
Images: 2

Member car:


Alfa 156 Twin spark

Hi Just wish to thank all members have shared information which has helped me solve some of the electrical faults.. I have brought a 156 which had bent valves.Have replaced the valves, and the Engine now running well.
onedge is offline  
Sponsored Links
Status: Lowered!!
AO Rosso Alfa Member
Durty dog's Avatar
Join Date: Feb 2009
Location: Northampton
County: Northamptonshire
Posts: 73,506
Images: 18
Hi, glad to hear its sorted, very helpful bunch on here
Durty dog is offline  
Status: Pain in the veins, but passion in the blood
AO Silver Member
giordano92's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: Australia
County: New South Wales
Posts: 4,378
Images: 10
Welcome to AO

Saluti, Giordano.
giordano92 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

156 , alfa , spark , twin

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome