Pioneer AVIC 910BT - Alfa Brera - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 06-06-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 2

Member car:

Brera 3.2

Help Pioneer AVIC 910BT - Alfa Brera

2 years ago I bought the AVIC 910BT for my Brera and for 2 years it worked fine, then a few weeks ago the screen cut off without warning and rebooted some time later. It has now worked in this way for the last few days cutting off at any given time and sometimes staying shut off for 30 minutes. Does anyone know if this is an electrical problem with the Brera or (more likely) a problem with this particular unit? I have seen a thread that said that the AVIC 910 has hadproblems and the 920 is better? Any thoughts welcome.
Best wishes

giuseppephm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

910bt , alfa , avic , brera , pioneer

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome