Newbie in Worthing Area - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 06-04-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2012
Location: United Kingdom
County: West Sussex
Posts: 1

Member car:


Help Newbie in Worthing Area

Hi All.

Will have had my Silver 159 2.4JTDm Lusso for a week tomorrow. My first Alfa and I LOVE IT

Any other Alfa owners on my patch? Promise to give you the alfa wave if I see you.

One niggle seems to be the fairly cold start problem. It bursts into life quickly but without some encouragement first the first 10-15 secs it will die just as quick. Point me in the direction of a good thread (as I see I'm not allowed any tech questions in here). Is the remap worth having done?

garygecko is offline  
Sponsored Links
Status: Pain in the veins, but passion in the blood
AO Silver Member
giordano92's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: Australia
County: New South Wales
Posts: 4,378
Images: 10
Welcome to AO

Nice choice

Saluti, Giordano.
giordano92 is offline  
Status: Finally got a Brera
AO Platinum Member
Stu GTV's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: France
County: Languedoc Roussillon
Posts: 12,724
Images: 40
Hello and welcome to AO......
Stu GTV is offline  
Status: -
AO Gold Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 7,040
Best engine in the 159 imho. Enjoy, and welcome
Spider95 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

159 , area , coldstart , newbie , worthing

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome