motor control - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 30-11-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2011
Location: United Kingdom
County: Bedfordshire
Posts: 1
motor control

my alfa 156 jts on 03 plate motor control systerm failure comes up all the time it has had the front two lander sensors done plus a knok sensor but still comes up can any one help mon this thanks
italiandream156 is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Welcome to AO, I would post a thread in here Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum and I'm sure someone would be able to help.
Status: Making Ron Jeremy look small !
AO Platinum Member
howell811's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: Virgin Islands (British)
County: -
Posts: 26,529

Member car:


Welcome along !
howell811 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

control , motor

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome